28 dec 2021

Januari planning in mijn Mascha Planner

 

Zelf stickers maken voor planner

Ik ben dol op planners! Hele stapels heb ik liggen. Mijn favoriete planners zijn de hele simpele van de Action met een ringbandje en die van Mascha. Vooral de Mascha planners zijn heel geschikt om heerlijk je creativiteit in kwijt te kunnen.

De Mascha planners zijn van zich zelf al heel mooi. En met decoratie stickers en funcionele stickers kan je de planners van Mascha helemaal indelen zoals je zelf wilt. Op planners sites in Amerika zag ik voorbeelden hoe je de planners kan versieren met printable stickers. En dat ligt met mijn printable ontwerp achtergrond perfect in mijn straatje.

Zelf stickers maken voor Mascha planner

Ik kocht hele mooie cliparts in een winters thema om mijn eigen stickers te maken. Vervolgens heb ik 3 printables sets gemaakt voor de maand januari met glitter, decoratie en functionele stickers. 

Zelf stickers maken voor planners

Ik heb de stickers zo gemaakt dat ze precies de breedte hebben van de kolommen van de Mascha planner. Zo passen ze mooi op de pagina's. Vervolgens heb ik de printables uitgeprint op glossy sticker papier. Met een schaar heb ik uitgeknipt welke stickers ik wilde gebruiken.

En het eindresultaat? Ik ben verliefd haha. De Mascha planner was al mooi maar met stickers vind ik het bijna te mooi om er in te schrijven.

Zelf stickers maken voor planners

Ben jij ook dol op planners? Of versieren van je planner of agenda? Dan heb ik leuk nieuws! De stickers voor de maand januari zijn te koop in mijn Etsy winkel.
Je kan daar na aankoop direct downloaden en zoveel uitprinten als je wilt.
Heb je geen stickerpapier in huis? Geen nood de plaatjes kan je natuurlijk ook printen op normaal papier en plakken met lijm.

Waar kan je alles kopen:
Januari sticker printables: ETSY shop
Sticker printpapier: Bol.com
Mascha planner: Bol.com

Omdat ik inmiddels helemaal fan van de stickers ga ik ook voor de komende maanden planner stickers ontwerpen.
Welk thema's zou jij terug willen zien in de stickers?


Vind jij plannen ook leuk?
Volg mij dan op Facebook of op Instagram voor nog meer planner inspiratie. 

Een fijne dag!

Yolanda


In dit artikel staan affiliate links.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten