7 okt 2013

Aanbieding: Woezel en Pip traktatie Printables !

Woezel en Pip traktatie

Alle peuters en kleuters zijn gek op ze en eigenlijk ook de mama's. Deze lieve schattige hondjes Woezel en Pip. Met de Printables van Annekoendigitaal  maak je zelf het leukste Woezel en Pip feest! Wij hebben print-knutselvellen voor Woezel en Pip traktaties, een Woezel en Pip uitdeel traktatie taart en niet vergeten voor de juf of meester een Woezel en Pip thee bonbon doosje. En deze maand zijn de Printables van Woezel en Pip bij Annekoendigitaal in de aanbieding!



Woezel en Pip traktatie taart



Woezel en Pip thee bonbon doosje

Kijk snel in de SHOP !



6 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. Ja hoor, klik op de link hieronder en je komt direct in de winkel bij de Wozel en Pip printables:
      http://www.annekoendigitaal.nl/c-1671898/woezel-en-pip/

      Verwijderen
    2. Hoi hoi, misschien een heel domme vraag, maar betaal je per stuk en dan kun je er zoveel van maken als je wilt? Dus als ik 20x van die traktatiedoosjes wil maken dan betaal ik maar 1x het bedrag? Gr, Nuray

      Verwijderen
    3. Hoi, leuk dat je langs komt! Je hoeft inderdaad maar 1 keer de printable te bestellen en kan je zo veel uitprinten al je nodig hebt.

      Verwijderen
  2. Geachte,

    Kunt u ook tegen betaling de uitdeeltaart van Woezel en pip maken met 16 stukjes?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo Marjolein, leuk dat je langs komt op mijn blog! Maar een taart maken met 16 stukjes kan ik niet voor je maken. Je kan natuurlijk altijd de 4 losse stukjes die je overhoudt los op de taart zetten. Succes !

    BeantwoordenVerwijderen