14 nov. 2017

Welkom Sinterklaas slinger

Welkom slinger Sinterklaas printen, slinger sinterklaas zelf maken, sinterklaas knutselen, sinterklaas printables, printen voor sinterklaas, sinterklaas vlaggen, aankomst slinger sinterklaas, sint printable, gratis sinterklaas printable

Oh wat zou ik graag nu even in Nederland rond willen kijken. Volgens mij hebben vele van jullie de ramen gezellig versierd met Sinterklaas huisjes. Getekend met krijt of geplakt met raamfolie. Heb ik al gezegd dat ik Nederland nu een beetje mis, Sinterklaas is toch wel een van mijn favoriete feesten, zelfs nu de kinderen tieners zijn.


2 weken geleden schreef ik al een blog over het zelf maken van Sinterklaas raamdecoratie zonder een plotter apparaat. En al heel snel kwam de vraag of ik ook een slinger kan maken om Sinterklaas en Piet welkom te heten. Super leuk idee!

Ik ging snel aan de slag om een slinger te maken in de zelfde stijl als de schoenzetkalender en Sinterklaashuisjes, maar nu met witte letters en plaatjes. Voor dit blog printte ik de slinger op 25% uit zo kreeg ik een schattige mini Sinterklaas slinger.

De Welkom Sinterklaas, en Piet natuurlijk, slinger kan je bestellen in mijn printables winkel: Annekoendigitaal.

Welkom slinger Sinterklaas printen, slinger sinterklaas zelf maken, sinterklaas knutselen, sinterklaas printables, printen voor sinterklaas, sint printable, gratis sinterklaas printable
PIN VOOR LATER


HIER vind je nog meer Sinterklaas inspiratie.

Maak jij ook versieringen op het raam voor Sinterklaas?

Vind je deze DIY leuk? Volg mij dan op Facebook of op Instagram voor nog meer leuke traktatie tips en recepten.

Veel traktatie plezier en een fijne dag!
Yolanda

Dit blog bericht bevat een affiliate link. Als je een aankoop doet via deze link ontvang ik een kleine bijdrage, natuurlijk kost het jou niets extra.


1 opmerking: