23 aug. 2012

Minnie Mouse Thee doosje knutselen

Vandaag een uitleg hoe je een Thee bonbon doosje kan maken.
Het maken van een Thee doosje is heel makkelijk. En het is zo leuk om te knutselen en nog leuker om ze cadeau te doen!!

Stap 1. Print de PDF bestanden op dik wit papier. Ik gebruik altijd wit papier van 160 grams, deze dikte kan elke printer aan. En het is niet te dik om te knippen en te vouwen. Laat het inkt goed drogen, dan knipt het makkelijker.
Stap 2. Knip alle onderdelen uit. En vouw alle aangegeven lijnen. Om het vouwen van de lijnen makkelijker te maken adviseer ik om eerst alle lijnen voor te rillen. Ik gebruik daarvoor een liniaal en een rilpen maar je kan ook een lege balpen gebruiken.

Stap 3. En dan nu het leukste gedeelte! Het in elkaar vouwen en plakken van het dekseltje en doosje. Het dekseltje plak je met de hoekjes in elkaar. Het doosje hoef je alleen maar te vouwen, simpel!! Nu nog de kleine strookjes erin plakken en klaar!!


Stap 4. Schuif achter de kleine strookjes kleine eenpersoons-theezakjes. En vul het middelste gedeelte op met lekkere snoepjes.


Stap 5. Vouw de zijkanten van het doosje naar binnen toe en zet het dekseltje erop. Het dekseltje houdt alles bijelkaar. Je kan het eventueel nog inpakken met folie. En nu weggeven maar!!

Waar te koop:
PDF Bestanden:Thee bonbon doosjes

2 opmerkingen:

  1. hoe maak ik een theedoosje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je kan de uitleg volgen hier boven. Of je kan een printable voor een theedoosje bestellen in de winkel. Daar wordt een werkbeschrijving bijgeleverd.

    BeantwoordenVerwijderen