6 okt. 2014

Happy Halloween - cupcake toppers

Halloween cupcake toppers, halloween printables, happy halloween, halloween traktatie, halloween cupcakes, happy halloween printables

Eigenlijk vieren wij het feest Halloween niet, maar ik vind het wel leuk om er speciaal voor te bakken en te ontwerpen. En om de Halloween cupcake toppers te laten zien heb ik cupcakes gemaakt in de kleuren van Halloween, chocolade bruin en oranje. 
Een recept heb ik niet, ik heb gebruik gemaakt van een makkelijke kant en klare mix voor chocolade cupcakes. Ook de topping heb ik simpel gehouden. Ik heb slagroom oranje gekleurd met de food kleurstoffen rood en geel van Wilton. Lekker makkelijk ! De slagroom heb ik met een spuitzak met een grote kartelmondje in een krul gespoten op de cupcake. 
De Halloween toppers is uitgeponst met een bloemenpons van 2 inch (5 cm). Ook makkelijk, je hoeft niet super geconcentreerd te knippen en je bent zo klaar. De toppers plakte ik op een half zwart papieren rietje geplakt met lijm.

Halloween cupcake toppers, halloween printables, happy halloween, halloween traktatie, halloween cupcakes, happy halloween printables

De Halloween toppers kan je als printable bestellen in de winkel: klik HIER.
Wilton kleurstoffen en Wilton kartelspuitmondje heb ik gekocht bij De leukste taarten shop.
De pons komt van een Pipoos.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten