1 dec. 2014

Sinterklaas Dobbelspel

dobbelspelregels, sinterklaas spel, sinterklaas regels dobbelspel, Hema sinterklaas dobbelspel


Nog een paar dagen en dan is het alweer pakjes middag of avond. Wat gaat de Sinterklaas tijd snel! Hoewel wij hier thuis hadden besloten om dit jaar géén Sinterklaas te vieren zijn we dan toch overstag gegaan.
Het blijft een traditie die je niet zomaar laat gaan alleen maar omdat je tieners in huis hebt en al ruim 7 jaar in Frankrijk woont. We gaan dus dan toch Sinterklaas vieren, en we hebben gekozen om het te doen met het Sinterklaas dobbelspel!
Ieder van ons is op pad gegaan met 15€ om een aantal cadeautjes te kopen. Sommige zijn er zelfs in geslaagd om wel 11 cadeautjes te kopen voor dat bedrag! Met een grote glimlach op hun gezicht gingen de kinderen apart van elkaar aan het inpakken, 2 keer moest de rol plakband worden aangevuld. De pakjes staan al een week her en der verstopt in huis. Ik kan niet wachten tot het vrijdag dan eindelijk pakjesavond is. Ben zo benieuwd hoe het dobbelspel zal verlopen en wat iedereen voor gekke dingen gekocht heeft.
Voor de spelregels van het dobbelspel heb ik internet afgezocht en kwam behoorlijk veel verschillende spelregels tegen, ook een aantal die ik zelf best wel gemeen vond en waar dan ook kans was dat iemand zonder pakjes zou eindigen. Dat leek mij niet zo leuk. Daarom heb ik zelf een compositie gemaakt van spelregels voor 2 dobbelstenen. En gelijk voor iedere speler een klein kaartje met eigen spelregels. En nu maar hopen dat niemand met lege handen naar huis gaat.

Ga jij ook het Sinterklaas dobbelspel spelen en wil je deze spelregels hebben? Dat kan! De spelregels kan je GRATIS downloaden via onderstaande links:

Veel plezier !!

1 opmerking: