21 mrt. 2016

Bunny Box Free printable voor Pasen


Wat gaat de tijd snel! Ik had al een tijdje een leuk idee voor Pasen in mijn hoofd maar uiteindelijk ben ik nog maar net op tijd om het voor Pasen te plaatsen.

Maar alles werkte mee afgelopen weekend. Het ontwerp dat ik wilde maken werd precies zo cute als ik hoopte. Het weer werkte ook mee, lekker zonnig om mooie foto's te kunnen maken. Helemaal blij!
Ik noem deze printable Bunny Box omdat het zo lief klinkt. Je kan gelijk aan de knutsel met de Bunny Box printable want je kan de printable direct en gratis downloaden via mijn traktatie printable winkel. Weet je zeker dat jij op tijd bent voor Pasen.
Als klein detail een rond wit watje als staartje.

Nu nog hopen dat het weer met Pasen ook mee werkt om het lieve Bunny Box mandje te vullen met gevonden paaseieren. En als het toch regent, het Bunny Box mandje staat ook heel erg leuk op de Paastafel.

Zoek je nog meer Paas printables? Neem dan eens kijkje in mijn winkel Annekoendigitaal of in mijn direct download winkel op ETSY.


Vind je deze Paas printable leuk? Volg mij dan op Facebook of op Instagram voor nog meer feestelijke traktatie tips of traktatie recepten.

Fijne dag!
Yolanda4 opmerkingen: